Slide background
اطلاعات شخصی

 
 
 
 
نام و نام‌خانوادگی: علی  محمدی ثانی
تخصص اصلی: میکروبیولوژی مواد غذایی و صنایع لبنیات
مرتبه علمی و سمت: دانشیار - هیات علمی گروه صنایع غذایی
نشانی الکترونیکی:Mohamadisani@yahoo.com       msani@iauq.ac.ir


 

 

لیسانس: علوم و صنایع غذایی- کنترل کیفیت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (1370)

فوق لیسانس: علوم و صنایع غذایی- کنترل کیفیت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (1374)

دکتری: علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی- علوم و تحقیقات (1379)

 


فعالیت‌های پژوهشی


کتب منتشره

كتب منتشره
1
  انگليسي براي دانشجويان صنايع غذايي (English for the Students of Food Science & Technology) (تاليف).
 
2
3
كاربرد كامپيوتر در صنايع غذايي (تاليف).